Bericht versturen
Contacteer ons
Ashley Chen

Telefoonnummer : +8617324524566

WhatsApp : +8617324524566

Wat zijn de milieu-eisen voor omschakelaarsinstallatie?

April 30, 2022

1. De temperatuur en de vochtigheid van het milieu van de omschakelaarsinstallatie zijn ≤70%; de temperatuur is -10°--40°C; de hoogte is ≤2000m; De omschakelaar zou moeten zijn derated door 1%, en het maximum zou geen 4600m moeten overschrijden.

 

2. De plaats van de omschakelaarsinstallatie aan de volgende voorwaarden moeten zou voldoen:

1) Geen corrosie, brandbaar en explosief gas, vloeistof.

2) Geen stof, drijvende vezels, en metaaldeeltjes

3) De installatiestichting is vast en vrij van trilling.

4) Vermijd direct zonlicht.

5) Geen elektromagnetische interferentie.

 

3. De ruimte van de omschakelaarsinstallatie en hittedissipatie

De omschakelaar zal omhoog tijdens verrichting verwarmen, en de omschakelaar is uitgerust met een koelapparaat aan kracht luchtkoeling. om de koelcyclus efficiënt te maken, moet de omschakelaar verticaal worden geïnstalleerd, en de aangrenzende punten en de schotten (muren) moeten genoeg worden gehouden. ruimte.

 

Als de veelvoudige omschakelaars in dezelfde apparaat of controledoos moeten worden geïnstalleerd om de thermische invloed tussen hen te verminderen, wordt het geadviseerd om hen in parallel horizontaal te installeren. Als het moet op en neer worden geïnstalleerd, om de hitte het lagere deel te verhinderen van het beïnvloeden van de omschakelaar op het bovenste gedeelte. Gelieve te installeren verdelingen, enz.

 

Als de bovenkant van het vakje (kabinet) met een veroorzaakte ontwerpventilator uitgerust is, moet het luchtvolume van de veroorzaakte ontwerpventilator groter zijn dan de som van de luchtoutput van de frequentieconvertors in het vakje (kabinet). Geen veroorzaakte ontwerpventilator is geïnstalleerd. De bovenkant van het doos (kabinet) zou lichaam zoveel mogelijk moeten worden geopend. Wanneer het niet kan worden geopend, moeten de bodem en de bovenkant van het doos (kabinet) lichaam de de luchtinham en afzet behouden, en de windweerstand van de de luchtinham en afzet zo klein mogelijk moeten zou zijn. Als de omschakelaar op de muur van de controlekamer geïnstalleerd is, zou de controlekamer goed moeten zijn - geventileerd en gesloten niet.