Bericht versturen
Contacteer ons
Ashley Chen

Telefoonnummer : +8617324524566

WhatsApp : +8617324524566

Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd

Professionele & geconcentreerde & stabiele VFD-fabrikant

  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
  • Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken STABLECU Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 300000000-50000000 Opgericht Jaar 2009
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Ongeveer ons

 

Werd Elektrisch de Technologieco. van Guangdong Jiesheng, Ltd opgericht in 2009. Het is een high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop, en de dienst van industriële automatiseringsproducten.

Het hoofdkwartier van het bedrijf is opstelling in Foshan, de provincie van Guangdong, die een onafhankelijk park dat alleen wordt gebouwd is. Het behandelt een gebied van ongeveer 10 mu en heeft tegelijkertijd takken in Jiangsu en Shandong. Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers en een de dienstteam met rijke ervaring en uitstekende beroepsbekwaamheden.

Het bedrijf is niet alleen geëngageerd aan de bevordering en de verkoop van automatiseringsproducten zoals frequentieconvertor, PLC, servo, het stappen, sensor, enz., en het ontwerp, vervaardiging, en het behoud van automatiseringssystemen, het verleent nadenkende technische ondersteuning en pre-sale, ook in-verkoop, en de naverkoopdiensten.

De producten van ons bedrijf worden wijd gebruikt op farmaceutische machines, verpakkende machines, textielmachines, voedselmachines, autodelenproductielijn, precisie straaldruk, lassen, nauwkeurige positiecontrole, gegevensverzamelingsysteem, automatische productielijn, druk en het verven machines, behandeling van afvalwater, airconditioningsmateriaal, glasmachines, elektronisch materiaal, het bespuiten, het onderwijzen materiaal, draden en kabels, energy-saving materiaaltransformatie en andere moderne industriële gebieden.

Gebaseerd op de bedrijfsfilosofie van „professioneel het zijn, houdend tempo met The Times, in vertrouwen en samenwerking die op lange termijn“, ontwikkelt het bedrijf constant wetenschappelijk, functioneel, praktisch werken, en de veilige industriële controlesystemen voor klanten, het is geëngageerd aan ruim het verbeteren van de kwaliteit, de waarde, en het concurrentievermogen van klanten.

 

CHINA Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Pakhuis

CHINA Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Het Jieshengbedrijf is gevestigd meer dan 13 jaar. Het heeft een loyaal en op hoog niveau samenwerkingsteam. Wij hebben meer dan tien jaar van de dienstervaring in de automatiseringsindustrie, en hebben een diep inzicht in klantenbehoeften en de tendensen van de de industrieontwikkeling. Wij concentreren ons bij het creëren van een stabiele en betrouwbare aandrijving voor onze klanten.

 

CHINA Guangdong Jiesheng Electric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

1. Snel antwoord: Om het even welke onderzoek of vraag zal binnen 24 uren worden geantwoord.
2. Productkwaliteit: Me maak niet over de kwaliteit, de veiligheid, en de levensduur van het product ongerust, selecteert het professionele techniekteam binnenlandse prima die leveranciers voor grondstoffen op jaren van ervaring worden gebaseerd, en elk product wordt getest en gekalibreerd.
3. Professioneel team: Het prima R&D-team kan technische de dienststeun verlenen, en een zeer sterke het leren capaciteit hebben voor nieuwe technologieën en nieuwe materialen zodat de producten altijd bij het front van de markt zijn.
4. Klantenaanpassing: Pas producten volgens klantenvereisten, van het aanvankelijke ontwerp aan het eindproduct aan, om klanten te helpen elke stap van de manier.
5. De naverkoopdienst: het perfecte systeem van de naverkoopdienst.
6. Productie op bestelling: Of het één enkel stuk is, kan de klein-partij, of de grote partij productieorders, het worden tevredengesteld.
7. Andere diensten: keur OEM goed.

Ons Team

Algemene Manager: 1 persoon
Ondervoorzitter: 3 mensen
Productieafdeling: 150 mensen
Verkoopafdeling: 30 Mensen
QC Afdeling: 10 mensen
R&D-Afdeling: 20 mensen
Logistiekafdeling (Pakhuis): 10 mensen
Uitvoerende Tak: 3 mensen
Kopende Afdeling: 8 mensen
Financiënafdeling: 6 mensen