Bericht versturen
Contacteer ons
Ashley Chen

Telefoonnummer : +8617324524566

WhatsApp : +8617324524566

Goed Geluk en Goed Begin in 2022

February 24, 2022

Op 8 Februari, 2022 (de achtste dag van de eerste maanmaand), Elektrisch die de Technologieco. van Guangdong Jiesheng, Ltd van het werk wordt geschopt. Wij zijn zeer gelukkig dat de werknemers veilig naar het bedrijf terugkeerden. Deze dag werd speciaal gekozen omdat „8“ een gunstig aantal in China zijn, wat „rijk wil wordend“. Met het hoogtepunt van de feestelijke en vreedzame atmosfeer van het de Lentefestival, hield ons bedrijf een traditionele leeuw wekkende ceremonie, en liet de leeuw symboliserend goed geluk komt aftrap vieren het werk.

laatste bedrijfsnieuws over Goed Geluk en Goed Begin in 2022  0

laatste bedrijfsnieuws over Goed Geluk en Goed Begin in 2022  1

De leeuwdansers kwamen aan de bureaus, productieworkshops, pakhuizen, en andere te aanbidden en te toejuichen plaatsen, brengend goed geluk aan elke hoek van het bedrijf, dat goed geluk en een goed begin in het nieuwe jaar wenst. Met het luide geluid van gongen en trommels, beëindigde de ceremonie van de leeuwdans, en het bedrijf dat ging officieel 2022 in, voor bloeiende zaken in het nieuwe jaar bidt. Wij verzenden ook de oprechtste wensen naar onze partners voor al beste en goed geluk in het Nieuwjaar.

laatste bedrijfsnieuws over Goed Geluk en Goed Begin in 2022  2

laatste bedrijfsnieuws over Goed Geluk en Goed Begin in 2022  3

Na de voltooiing van de ceremonie van de leeuwdans, ontvangen de werknemers gelukkig rode enveloppen van onze werkgever voor goed geluk. Het nieuwe jaar van 2022 is, met nieuwe weer en doelstellingen voor het nieuwe jaar begonnen.  Wij wensen u hierbij alle beste van geluk in het nieuwe jaar, de goede gezondheid, en de bloeiende rijkdom.
laatste bedrijfsnieuws over Goed Geluk en Goed Begin in 2022  4